Атеїстам час молитись: вчені знайшли послання Бога до людей всередині генома


Дослідники з Гарвардського університету, повідомили, що вони знайшли те, що, здається, є посланням Бога, записаним усередині людського генома.

У малодослідженому розділі,  некодуючих ДНК, команда провідних генетиків виявила 22- словесний фрагмент із прадавньої арамейської мови, у якій Бог підтверджує своє існування й роль у створенні життя на Землі.

Приголомшливий висновок представляє майже незаперечні докази існування Бога і його ролі в створенні процесу еволюції шляхом природного добору.

Послання було виявлено, коли дослідники помітили дивні математичні моделі, які з'являються в певній частині генома.
"Ми знали, що моделі в природі не зустрічаються", - пояснює Чарльз Уотсон, провідний учений  проекту , "але ми не змогли придумати будь-яке переконливе пояснення для них.

"Ми вирішили провести перехресний аналіз посилань на паттерни з базою даних для мов", - пояснює він, "і ми були вражені, виявивши, що моделі, знайдені в ДНК, відповідають прадавній арамейській мові".

Приголомшена своїм відкриттям, команда зв'язалася із експертами, знайомими із арамейською мовою, на якій Ісус Христос говорив у повсякденному житті.

Повністю декодоване повідомлення гласить: "Здрастуйте, діти мої. Це Яхве, єдиний істиний Бог. Ви знайшли таємницю творіння. Тепер поділіться нею спокійно із світом. "

Яхве - біблійна назва іудео-християнського бога.

Результати дослідження будуть опубліковані в журналі " Nature " найближчим часом , і, як очікується, можуть спровокувати найбільші наукові суперечки, оскільки Чарльз Дарвін опублікував свою теорію природного відбору в 1859 році.

"Це не означає, що теорія еволюції не вірна", - говорить Уотсон. "Вона просто не повна. Здається, що іудео-християнський Бог дійсно стояв біля витоків процесу".

"І замість того, щоб просто говорити нам про природний відбір, він залишив схований запис, який ми змогли знайти через 200 000 років, коли ми винайшли потрібну технологію. Це дійсно має великий сенс.

"До цього відкриття я був переконаним атеїстом. Тепер я набожний християнин. Це саме той вид доказу, який мені був потрібний, щоб розвіяти мої сумніви".

На додаток до глибокого впливу на науку, новина спричинить революцію у світі порівняльного релігієзнавства.




Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter